HTML

goliat

Valamikor, a múlt évezredben elindult egy magyar kereső: a goliat.hu. A régi és az új goliat.hu történései, emlékei, ötletei elevenednek meg az alkotók és a felhasználók tollából. Ha van élmény, vélemény, ötlet, szívesen vesszük. És persze a jövőt, a terveinket is szívesen megosztjuk és Mindenki véleménye számít.

Friss topikok

  • djimi_goliat: @ƃáןıʌ ʇʇoʇípɹoɟ: Köszönjük a figyelmet és az ösztönzést! Szándékunk töretlen és dolgozunk is raj... (2014.04.26. 18:41) goliat.... a magyar kereső
  • djimi_goliat: Nagy tisztelettel, ismételten köszönjük. Az a célunk, azért kérdeztünk, hogy tényleg jó irányba in... (2013.10.22. 21:08) Kezdődik a munka!
  • djimi_goliat: Köszönjük a biztatást. Nem felejtettük el, igyekszünk jót alkotni, megint :-) És minden felhasznál... (2012.10.30. 12:54) Sajtóközlemény 2012 április 03
  • djimi_goliat: @EdgarPE: Köszönjük szépen, igyekszünk. A tervek: kereső és magyar linkgyűjtemény, ami 12 éve :-) ... (2012.03.12. 11:55) goliat.hu és egy tucat év

Új linkek a góliáton:

Nincs megjeleníthető elem

goliat.hu és egy tucat év

2012.02.29. 21:39 djimi_goliat

Kicsit izzad a kezem. Olyan dologról írni, aminek hatalmas múltja van, nem kis felelősség. Az idő, úgy megszépít mindent. Szerencsésnek mondhatom magam, mert az ötlettől a mai napig részese lehetek ennek a történetnek. Ezért kérem, nézzék el, ha elfogult vagyok.

Évekkel ezelőtt, pontosan több mint egy évtizede alkottuk meg a goliat keresőt. Hatalmas munka volt, sok öröm, izgalom, kaland. Minden napján élményekkel, csatákkal, ahogy az egy internetes vállalkozásnál lenni szokott. Egyetlen dolog azonban biztosan nem változott: a goliat ÉL!

Ez az első írás egy próbálgatás, merre is menjen a goliat? És persze PR fogás is, hiszen a napokban, egy picit átalakítva, de felébresztjük Csipkerózsikát :-)

Sokat segítene, ha a hozzászólások - majd ha lesznek:-) - az emberek kíváncsiságát elégítené ki, ahogy azt a goliat a találataival mindig is tette.

Előre is köszönöm, köszönjük, bárki, bármit mond, üzen.

Maradok tisztelettel: 

djimi (Hódi Imre)

3 komment

Címkék: kereső internet linkgyűjtemény témakörök goliat

A bejegyzés trackback címe:

https://goliat.blog.hu/api/trackback/id/tr223972340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EdgarPE · http://edgarpe.hu 2012.03.12. 09:59:26

Helló, sok sikert a reboothoz. Egyébként mik a távlati tervek, milyen irányt vesz a Góliát.hu?

És gratula a Drupal választáshoz :)
Ha esetleg nem boldogultok valamivel, szóljatok.

djimi_goliat 2012.03.12. 11:55:45

@EdgarPE: Köszönjük szépen, igyekszünk.
A tervek: kereső és magyar linkgyűjtemény, ami 12 éve :-) .. csak egy picit másképp.
Sokat számítanak a javaslatok, ötletek. Ez az év a kísérletezés éve lesz, az már biztos.
süti beállítások módosítása